Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ПОЗНАТАТА СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА КИ-ПАР ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ!

Home

Познатата струмичка компанија КИ-ПАР вработува повеќе луѓе на различни позиции:

– ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА ВО ПРОДАЖЕН САЛОН
– ЛИЦЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ НА МАШИНА ЗА КРОЕЊЕ
– ЛИЦЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ НА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ

Сите заинтересирани да се јават во просториите на КИ-ПАР или на телефонскиот број: 076-210-810