Home

Perdormire
Струмица

НОВО ВО СТРУМИЦА: ПОЗНАТОТО СВЕТСКО И НАЈДОБРО КАФЕ „STARBUCKS“, МОЖЕ ДА ГО ПРОНАЈДЕТЕ ВО „ЌОШЕ“

Home

„STARBUCKS“ важи за најдоброто и најпознатото светско кафе, кое дневно се троши и продава до огромни колични ширум целиот свет. Од денес „STARBUCKS“ може да го пронајдете и во Струмица, односно во „Ќоше“. Повелете и уживајте во секоја голтка вкусно кафе!