МАГИЧЕН ВИКЕНД ПОД МАСКИ ВО GOSSIP CAFE!

март 4, 2019

💫Магичен викенд под маски 🎭

👯‍♂️ Струмички Карневал 2019 🧝‍♀️🧜‍♀️🧜‍♂️🧞‍♂️🍾🥂🍸 •

☆ @gossip.cafe •

》08.03.| Friday 🌷 – DJ Vandal Steve (SRB) 🎧 & Robbie Ray (Led Robbot 🤖)

》 09.03 | Saturday – CARNIVAL PARTY – Dj Spiros The Mister (GR) 🎧 & Dj Jack Dawson🎧 & The MiRRor Man 📢🛡 •

Облечете карневалски костум,

Нацртајте го лицето,

Играјте по ритамот,

Забавувајте се со нас,

Време е за забава,

Време е за Карневал! 🎭😈👽👾🤖🙉 •

☎️ 078 917 317 Тими

☎️ 070 228 765 Софија

☎️ 072 623 472 Тања

☎️ 078 312 455 Ристе Гуцев

☎️ 076 541 653 Мануела

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: