ГЕРМАНСКАТА КОМПАНИЈА „ИСОЛЕ“ ВРАБОТУВА ШЕФ ИЛИ РАКОВОДИТЕЛ НА СМЕНА!

јули 18, 2022

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

  • ШЕФ ИЛИ РАКОВОДИТЕЛ НА СМЕНА

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први.

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: