Home

Perdormire
Струмица

„EUROPE HOUSE“ УТРЕ СО ОНЛАЈН ДИСКУСИЈА НА ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМАТА „ЗУМ“ – ОСНОВАЧОТ НА „ПАУЕР АД“ ПЕТАР ХРИСТОВ ЌЕ ЗБОРУВА КАКО ВАШАТА ИДЕЈА МОЖЕ ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Home

Утре (недела), со почеток од 17:00 часот ќе се одржи онлајн дискусија со струмичанецот Петар Христов кој е основач на „ПАУЕР АД“ прва македонска франшиза и основач на криптовалутата „PADCoin“.

Присутните на онлајн дискусијата ќе имаат можност да се информираат, инспирираат, енергизираат и мотивираат да бидат следните успешни претпреимачи. Христов ќе го сподели своето искуство и за тоа како се мотивирал да успее неговата идеја да стане реалност и да се прошири надвор од границите на Македонија.

КЛИКНИ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК ЗА ДА СЕ ВКЛУЧИТЕ: https://bit.ly/31XR6ta
ID на состанокот: 834 1003 2963
Лозинка: 361318