ЕДНА НЕДЕЛА НЕМА НИКАКВИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСЧЕЗНАТИОТ НИКОЛА МИЛЕВ – НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО СЕ МОЛИ САМО ДА Е ЗДРАВ И ЖИВ!

ноември 26, 2021

Една недела откако е пријавен за исчезнат 27 годишниот Никола Милев од Радовиш кој престојувал во Струмица. Неговата фамилија вели дека се работи за доста мирна личност која досега нема направено ниту еден проблем.

Милев привремено престојувал во станот на неговата сестра која исто така работи во Струмица. Минатиот четврток околу 00:00 излегол од станот и му се губи секаква трага.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: