Home

Perdormire
Струмица

МБ ДИСКОНТ – Струмица, денеска им доделија новогодишни подароци на дечињата со аутизам!

Home

МБ ДИСКОНТ:

Денес со цел да ги стоплиме и развеселиме срцата на децата со аутизам, решивме со малите помошници од МБ ДИСКОНТ да им подариме новогодишни подароци под слоганот “Од децата за децата”.

Со овој мал гест се надеваме дека ке донесеме радост за овие дечиња, затоа што празниците се МАГИЈА.

НАЈУВАТА НОВОГОДИШНА ПРИКАЗНА ја создаваме сите заедно.