Perdormire
Струмица

„СТРУМИЧКИ ТРИАГОЛНИК“ : ЗА ДВА МЕСЕЦИ ВО ИСТИ КОМЛЕКС СЕ СЛУЧИ ЗЕМЈОТРЕС И ДВА ГОЛЕМИ ПОЖАРИ!

Редица непријатни настани го следат овој комплекс во изминативе два месеци. На 5 март оваа година таму беше епицентарот на земјотресот со силен звук, потоа на 25 март изби пожар во кој оштетена е целосно ВИС телевизија и други компании, додека денешниот голем пожар врз објект стар во кругот на старата касарна е трет настан за два месеци. Најважно од се’ е дека нема човечки жртви, но направена е огромна материјална штета.