strumica denes logo

СТАРЕЧКИОТ ДОМ „АСТРЕОН“ ВРАБОТУВА НЕГУВАТЕЛКИ И МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ!

Автор:

Датум:

октомври 14, 2023

Автор:

Датум:

октомври 14, 2023

Старечки дом „Астреон“ вработува на следниве позиции:

– МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ
– НЕГУВАТЕЛКИ

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 326 855