strumica denes logo

„КОНЦЕПТ“- СТРУМИЦА ВРАБОТУВА КЕЛНЕР И ШАНКЕР – УСЛОВИТЕ СЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

декември 5, 2023

Автор:

Датум:

декември 5, 2023

„КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– КЕЛНЕР

– ШАНКЕР

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број:075 347 502