„ЏОКАНОВ“ ВО САРАЈ ЗАПОЧНУВА СО РАБОТА: АНИЦА КОСТАДИНОВИЧ, „ТУНА БЕНД“ И АНЕТА АРСОВСКА ГОСТУВААТ ВО ЧЕТВРТОК, ПЕТОК, САБОТА И НЕДЕЛА!

јуни 22, 2021

„Џоканов“ во Сарај повторно започнува со работа. Во четврток, петок, сабота и недела гостуваат „Туна Бенд“, Анета Арсовска и Аница Костадинович. Повелете на добра забава и вкусно подготвена храна!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: