strumica denes logo

ЗА ШЕСТ ЧАСА ВО СТРУМИЦА КАЗНЕТИ 64 ЛИЦА – ОДЗЕМЕНИ 4 МОТОРИ ОД ПОЛИЦИЈАТА!

Автор:

Датум:

јули 19, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 19, 2021

Категории:

Струмица

СВР Струмица на 18.07.2021, во периодот од 08.00 до 12.00 часот, презеде засилени мерки за санкционирање на возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од дозволената. Притоа биле констатирани 43 прекршоци. Истиот ден во периодот од 18.00 до 24.00 часот биле преземени засилени мерки и санкционирање на прекршоци што ги прават возачите на мотоцикли, при што биле констатирани 21 прекршок и одземени биле 4 мотоцикли. Сите констатирани прекршоци биле соодветно санкционирани.