Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ГРАНД“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ И СЛОТ АТЕНДАНТОРИ/КИ – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Home

„ГРАНД“ казино во Струмица вработува касиери/ки и слот атендантори/ки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.