ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ВЕДРА МЕБЕЛ ВРАБОТУВА ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА ВО САЛОН!

февруари 13, 2024

Ведра Мебел вработува лице за продажба во салон. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 731 554

МЕИЛ: info@vedramebel.mk
УЛИЦА: „Климент Охридски“ бр. 33, Струмица

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: