strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА КОМЕРЦИЈАЛИСТ НА ТЕРЕН – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

август 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Се вработува комерцијалист на терен. Сите оние кои се заинтересирани, да испратат CV најдоцна до 12 август на мејлот: cv@dooidea.mk. Кандидатите со искуство имаат предност во изборот. Сите кои ќе бидат селектирани, ќе бидат дополнително контактирани!