Home

Perdormire
Реклама Струмица

СТРУМИЧКО КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРИ/КИ И СЛОТ АТЕНДАНТOРИ/КИ!

Home

„ГРАНД“ казино во Струмица вработува касиери/ки и слот атендантори/ки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.