СТРУМИЧКИОТ КАРАТЕ КЛУБ „ШИХАН“ ОСВОИ ЧЕТИРИ ЗЛАТНИ И ЕДЕН СРЕБРЕН МЕДАЛ НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО ТРАДИЦИОНАЛНО КАРАТЕ ВО КАТИ!

јуни 12, 2020

На 09.06.2020 се одржа Државното првенство во традиционално карате во кати за деца кадети јуниори и сениори. Струмичкиот карате клуб „Шихан“ освои четири златни и еден сребрен медал. Инаку, натпреварот беше онлајн поради ситуацијата во Македонија светот со корона вирусот.

ПРВО МЕСТО: МИЛОШ КИТАНОВИЌ

ПРВО МЕСТО: МАКСИМ ИЛИЕВ

ПРВО МЕСТО: СПАСЕ СТОЈАНОВ

ПРВО МЕСТО: АЛЕКСАНДРА СТИЛИЈАНОВСКА

ВТОРО МЕСТО: ФИЛИП ПАСКОВ

Честитки до сите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: