strumica denes logo

ТРАНСПОРТНАТА ФИРМА „САЛЕ КОМЕРЦ” ВРАБОТУВА ВОЗАЧ НА ТОВАРНО ВОЗИЛО ( ТЕГНАЧ СО ПОЛУПРИКОЛНА ЦЕРАДА)

Автор:

Датум:

февруари 16, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 16, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Транспортната фирма „САЛЕ КОМЕРЦ“ вработува!

Работно место: Возач на товарно моторно возило ( тегнач со полуприколка-церада );

Кандидатите е потребно да поседуваат:

-Сертификат за меѓународен транспорт;
-Возачка дозвола: Ц и Е категорија;
-Македонски документи;
-Работно искуство;

Транспортот на стока е во поранешните Југословенски држави.Условите за работа се поволни и платата е солидна.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување да не побараат на телефонски број: 070 247 096