СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2020 ОВАА ГОДИНА ОД 9 АВГУСТ ДО 3 СЕПТЕМВРИ – ПОИНАКВА ПРИКАЗНА, ВО ПОИНАКВИ УСЛОВИ!

август 6, 2020

Насмеани под маска, но претпазливи и одговорни, ве очекуваме на деветтото фестивалско издание. Поинаква приказна во поинакви услови! Од 9 август до 3 септември – повторно заедно на #соф2020.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ