strumica denes logo

СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ВО СТРУМИЦА: ASTRA CASINO на нова локација до Стопанска Банка АД Скопје!

Автор:

Датум:

мај 20, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 20, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Доколку сте кандидат што сака да работи во успешна компанија, имаме одлична понуда за Вас. Долгогодишниот успех на АСТРА КАЗИНО се темели на заеднички дух, односно успешниот тим предводен од менаџментот, кои што заеднички посветено работат за достигнување на уште поголеми цели и успеси за сите. АСТРА КАЗИНО е застапено ширум државата во повеќе од 40 атрактивни локации и за таа цел се потребни вредни, амбициозни луѓе за работа.

Се бараат работници за работа во Автомат клуб во Струмица.

– ПЛАТА ОД 25.000 ДО 35.000 ДЕНАРИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви: 070 298 827 и 078 653 434