СЕ ВРАБОТУВААТ ПРОДАВАЧКИ И РАБОТНИЧКИ ЗА ПРИПРЕМА НА СЕНДВИЧИ ВО СЛАТКАРНИЦА „БИСЕР“ ВО СТРУМИЦА!

септември 6, 2023

Слаткарница „Бисер“ вработува на следните работни позиици:

– ПРОДАВАЧКИ
– РАБОТНИЧКИ ЗА ПРИПРЕМА НА СЕНДВИЧИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: