СЕ ВРАБОТУВААТ БРАВАРИ И РАБОТНИЦИ/ПОМОШНИЦИ КОИ ПОСЕДУВААТ Б КАТЕГОРИЈА НА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА СО И БЕЗ ИСКУСТВО: „АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ“ , НУДИ ОДЛИЧНА ПЛАТА СО ДОДАТОЦИ!

мај 24, 2021

Компанијата АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ – СТРУМИЦА која се занимава со производство и монтажа на градежна столарија, челични конструкции, стаклени и алуминиумски елементи, ВРАБОТУВА бравари и работници/помошници кои поседуваат Б категорија на возачка дозвола.

„АГАРТА“ работи од понеделник до петок, нуди натпросечни редовни месечни примања, плус додатоци и има пријатна и тимска атмосфера.

Кандидатите кои се заинтересирани можат да не контактираат на телефонскиот број 078/229-425

Ќе се договориме за сè!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: