strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ДИСПЕЧЕР ВО СТРУМИЦА СО ПРЕТХОДНО РАБОТНО ИСКУСТВО ЗА ДИСПЕЧИРАЊЕ НА КАМИОНИ ВО САД!

Автор:

Датум:

јануари 31, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 31, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Диспеч Интернационал ДОО вработува диспечер со претходно работно искуство – диспечирање на камиони во САД.

Заинтересираните кандидати да испратат CV на ana@kind-transport.com