СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН СПРАТ НА ПЕТ МИНУТИ ОД ГРАДСКИОТ ПАРК ВО СТРУМИЦА!

април 13, 2021

Се издава комплетно опремен спрат од 80м2 за подолг временски период. Предност имаат спортисти и компании.

– НА ПЕТ МИНУТИ ОД ГРАДСКИОТ ПАРК
– 10 МИНУТИ ОД ЦЕНТАРОТ НА СТРУМИЦА

Сите заинтересирани може да се јават на 078-333-158 [VIBER]

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: