САМОХРАНА МАЈКА ОД СТРУМИЦА СО ТРИ ДЕЧИЊА, БАРА ИТНО НАМЕСТЕН СТАН ИЛИ СПРАТ ОД КУЌА ЗА СМЕСТУВАЊЕ – ПОТРЕБНО Е И НЕЈЗИНО ВРАБОТУВАЊЕ!

август 18, 2021
????????????????????????????????????

Самохрана мајка од Струмица бара итно наместен стан или спрат од куќа и вработување само ПРВА СМЕНА бидејќи дечињата се мали и имаат потреба од неа. Оние кои сакаат да помогнат нека не’ исконтактираат во порака за нејзин телефонски број.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: