РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА: КОМПАНИЈА ЗА ИЗРАБОТКА И ПОСТАВУВАЊЕ ЗА ОПТИЧКА МРЕЖА, БАРА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО – ПЛАТАТА И УСЛОВИТЕ СЕ ОДЛИЧНИ!

јули 23, 2022

Германската компанија Libra GmbH e генерален изведувач за изработка и поставување за оптичка мрежа за најголемите интернет провајдери во Германија која бара работници од различни профили.

СЕ ВРАБОТУВААТ:

МОНТЕРИ НА ОПТИЧКА МРЕЖА
– РАБОТНИЦИ ПОМОШНИЦИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА ОПТИЧКИ КАБЕЛ
– ИСКУСНИ РАБОТНИЦИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА ОПТИЧКИ КАБЕЛ
– POLIER
– АВТОМЕХАНИЧАРИ И СЕРВИСЕРИ НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ

Libra GmbH нуди:

– ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ
– БЕСПЛАТНО СМЕСТУВАЊЕ И ПРЕВОЗ ДО РАБОТА
– ЗДРАВСТВЕНО И ПЕНЗИСКО ОСИГУРУВАЊЕ ВО СОГЛАСНОСТ СО ЗАКОНИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА
– ПЛАТЕН ГОДИШЕН ОДМОР ОД 30 ДЕНА

За работници без искуство почетна плата 13 евра од час бруто, за работници со искуство до 20 евра од час бруто, плус бонуси.

– НАГРАДИ ПО УЧИНОК

Потребно е да поседувате:

– ВИЗА ИЛИ ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА
– ЕВРОПСКИ ПАСОШ

Станете дел од нашиот тим! Искористете го своете знаење и вештини во квалитетно окружување и добри услови.

Пријавете се на:
Online: https://fiber-solutions.mk/
Viber : +389 71352402
Email: job@libra-gmbh.com

Повеќе инфо на: www.libra-gmbh.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: