БРУТО ПЛАТА ДО 1.200 ЕВРА ВО СТРУМИЦА: ГЕРМАНСКАТА КОМПАНИЈА „ИСОЛЕ“ ВРАБОТУВА МАЈСТОР И ОПШТ РАБОТНИК!

јули 28, 2022

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работници на следната позиција:

– МАЈСТОР (со искуство бруто плата 1.200 евра ).
– ОПШТ РАБОТНИК

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први.

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: