ПИЦЕРИЈА „ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ/КИ И РАБОТНИК/ЧКА ЗА ВО КУЈНА!

јануари 25, 2022

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат:

– КЕЛНЕР/КА
– РАБОТНИК\KA ЗА РАБОТА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 070 347 976

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: