strumica denes logo

ОПТИКА ЛМ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 17, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 17, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Придружете се на тимот на ОПТИКА ЛМ.

Се вработува талентирана продавачка за нашата оптика, која ќе донесе искуство и свеж пристап кон нашите клиенти. Ова е совршена можност за вас да им помогнете на другите да го најдат својот перфектен пар очила. Ве очекуваме! 🤓

Пријавете се на:
📞 076 800 884
📍Ленинова бб