ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ЖЕНА ЗА РАБОТА ВО КУЈНА И МАЈСТОР ЗА СКАРА НА ЖАР ВО СТАРОГРАДСКО МЕСТО „ФАБРИКА“

октомври 20, 2020

Староградско Место Фабрика бара жена за работа во кујна и мајстор за скара на жар. Сите оние кои се заинтересирани да се јават за подетални информации на следниот телефонски број: 078420180

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: