OГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕЛИТНИОТ РЕСТОРАН „ДЕГУСТО“ ИМА ПОТРЕБА ОД КЕЛНЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

август 13, 2021

Елитниот  ресторан во Струмица „Дегусто“ има потреба од келнер со работно искуство, условите одлични.

Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 629 829

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: