Perdormire
Реклама Струмица

OГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕЛИТНИОТ РЕСТОРАН „ДЕГУСТО“ ИМА ПОТРЕБА ОД КЕЛНЕР И ПОМОШНИК КУВАР, УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Елитниот и познат ресторан во Струмица „Дегусто“ има потреба од општа работничка и помошник кувар, условите одлични. Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на следниот телефонските броеви: 071 629 606 и 071 629 829

1. Минимум 1 година искуство
2. Одлични социјални вештини со фокус насочен кон клиентите.
3. Претставителен изглед.
4. Искуство со работа со готовински пари, користејќи основни математички вештини.
5. Способност за работа под притисок.