Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС: ВО СТРУМИЦА СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ГРАДЕЖНО ИСКУСТВО – ПЛАТА ВИСОКА И МОЖНОСТ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНО ПЛАТЕНА ТЕРЕНСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА!

Home

Струмичката компанија „Исоле“ вработува општи работници со и без работно градежно искуство. Работниците ќе имаат можност по нивна желба да заминат и на дополнително платена теренска работа во Германија. ПРИЈАВУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ 074 227 229 И 034 343 656