ОДЛИЧНА ПЛАТА: The First Coffee & Pool Bar вработува ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА во Струмица!

март 12, 2024

The First Coffee & Pool Bar вработува во Струмица СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Се бара:

ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА

Сите заинтетресирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 253 212

Плата одлична и осигурување на цело работно време. 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ