Home

Perdormire
Струмица

НОВ ДИРЕКТОР НА БИРОТО ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ Е СТРУМИЧАНЕЦОТ БОРЧЕ ХАЏИЕВ!

Home

Досегашниот директор на фондот за осигурување на депозити Борче Хаџиев, назначен е за нов директор на Бирото за јавни набавки. Инаку, Борче Хаџиев е роден во Струмица и важи за личност која успешно и професионално ја извршуваше претходната функција.