ГАМА ДИЗАЈН ВРАБОТУВА: СЛОБОДНИ СЕ ТРИ ПОЗИЦИИ, СО СИТЕ БЕНЕФИЦИИ – ПЛАТА ОД 15.000 ДО 25.000 ПЛУС БОНУСИ!

август 8, 2019

Со преку петнаесет годишно искуство, Гама Дизајн успешно има развиено повеќе производи, како палети, пелети, боксови, дрвни елементи, летниковци и слично. Со современиот пристап има остварено соработки и извоз со некои од поголемите партнери во Македонија, но и во Бугарија, Турција, Дубаи, Швајцарија…

Сега, за да може да одговори на сите нови договори, има потреба од проширување на екипата. Во моментов, слободни се 3 позиции, со сите бенефиции од првиот ден и можност за напредување.
Бројот на вработени, постојано расте, а се повеќе се со стаж преку 10 години. Тоа покажува дека заеднички се вложува и заедно се расте и напредува!

ПЛАТА ОД 15.000 ДО 25.000 ПЛУС БОНУСИ!

Ве охрабруваме да се јавите и пријавите!
070 214 846 / 071 205 089, на www.facebook.com/gamadizajn, на info@gamadizajn.com, или во пиланата во Петралинци.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: