НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ВАШИТЕ ЛЕТНИ ОДМОРИ ДА СТАНАТ ПОЖЕШКИ: ROYAL SOFT-СТРУМИЦА ВИ НУДИ ВИДЕО НАДЗОР СО ОГРОМЕН КВАЛИТЕТ!

јули 23, 2021

Не дозволувајте вашите летни одмори да ви станат пожешки. Искористете го квалитетниот видео надзор што ви го нуди ROYAL-SOFT Computers-Струмица. ROYAL-SOFT се наоѓаат зад „Глобал“ во ист ред каде се наоѓа и „Синоличка“.

КОНТАКТ: 078 267 197

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: