Home

Perdormire
Реклама Струмица

НАСКОРО НОВО ВО „ГЛОБАЛ“ : „ПРИНЦ КАФЕ“ ВРАБОТУВА ШАНКЕРИ/КИ И КЕЛНЕРИ/КИ ЗА РАБОТА ВО КАФИЧ ОД 08:00 ДО 20:00 ЧАСОТ!

Home

„ГЛОБАЛ“ наскоро добива нов кафич кој ќе работи од 08:00 часот до 20:00 часот. „ПРИНЦ КАФЕ“ вработува:

– ШАНКЕРИ ИЛИ ШАНКЕРКИ
– КЕЛНЕРИ ИЛИ КЕЛНЕРКИ

Сите заинтересирани може да се пријават на: 078 298 017