strumica denes logo

НА 21 ОКТОМВРИ „КОСТЕНИЈАДА 2023“ ВО СМОЛАРИ!

Автор:

Датум:

октомври 17, 2023

Автор:

Датум:

октомври 17, 2023

🌰Почитувани, Ве покануваме на Костенијада 2023 која ќе се одржи на платото пред Смоларските водопади
🕚11:00 часот на 21.10.2023

🌰Повелете на топли костени и добра забава за која ќе се погрижи Миле Кузмановски!