strumica denes logo

МЛАДИТЕ НА СДСМ-СТРУМИЦА ВО НЕДЕЛА ГИ ПОВИКУВААТ СТРУМИЧАНИ НА ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – „ИГРАМЕ ЗАЕДНО ЗА МЛАДИ И ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ“

Автор:

Датум:

ноември 4, 2022

Категории:

СДСМ, Струмица

Автор:

Датум:

ноември 4, 2022

Категории:

СДСМ, Струмица

ЛК СДММ Струмица:

📍 Во недела, со почеток од 11:00 часот, во спортската сала СООУД Димитар Влахов Струмица, младите и солидарни социјалдемократи ќе играат 1/8 и 1/4 финални натпревари во рамки на хуманитарниот турнир кој се одржуваше низ сите региони во државата.

Ве очекуваме на уште една хуманитарна дружба. ⚽