МИЛИОНСКИОТ ЏЕК ПОТ ПО ВТОР ПАТ ОВОЈ МЕСЕЦ ВО СТРУМИЦА И ПОВТОРНО ВО „ГРАНД“ КАЗИНО!

декември 19, 2020

Неодамна во „Гранд“ казино струмичанец освои 1,475,693.00, а само по дваесеттина поминати денови, повторно милионскиот џек пот се падна во Струмица и повторно во „Гранд“ казино. Овојпат освоена е добивка од 1, 216, 796.00. Честитки до добитникот!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ