strumica denes logo

„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА СО ВОЗАЧКА „А“ (МОТОР) КАТЕГОРИЈА!

Автор:

Датум:

април 5, 2024

Автор:

Датум:

април 5, 2024

„КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА СО ВОЗАЧКА „А“ (МОТОР) КАТЕГОРИЈА

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 347 502