ИутеКредит-Струмица со ново работно време од 08:00 до 20:00 часот!

март 11, 2022

Со цел излегување во пресрет на клиентите и обезбедување на врвно корисничко искуство, филијалата на ИутеКредит во Струмица која се наоѓа на градското корзо во близина на општинската зграда, од 01.03.2022 година ќе работи од 08:00 до 20:00 часот од понеделник до петок и од 09:00 до 17:00 часот во сабота.

ИутеКредит нуди можност да аплицирате за кеш кредит до 200.000 денари, само со лична карта – без заверка на документи, без жиранти – и сето тоа за само 10 минути. Може да аплицираат сите вработени, пензионери, земјоделци и лица кои остваруваат приход на возраст од 18 до 75 години.

Најбрзиот начин за да аплицирате е преку мобилната апликација MyIute, која е достапна од секој мобилен уред, а апликација за кредит може да поднесете и онлајн на www.iutecredit.mk или на телефонскиот број 13 333.

Повелете, ве очекуваме во Струмица!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: