strumica denes logo

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ОБЈАВИ: ЌЕ ГИ УКИНЕМЕ ПОЗИЦИИТЕ ЗАМЕНИК-ДИРЕКТОР!

Автор:

Датум:

март 26, 2024

Автор:

Датум:

март 26, 2024

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, објави дека ќе се разгледува можноста да се укинат позициите заменик-директор. На овој начин ќе се зголеми ефикасноста во работењето на институциите, а ќе се намалат непродуктивните трошоци во работењето!