strumica denes logo

ГОЛЕМА НОВОГОДИШНА АКЦИЈА ВО ОПТИКА ЛМ ДО 60% ПОПУСТ – НОВА ГОДИНА СО ШИРОКА НАСМЕВКА И НОВИ ОЧИЛА!

Автор:

Датум:

декември 17, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

декември 17, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Намаление до дури 60%❗ 💯

Пречекајте ја Новата година со широка насмевка и нови очила од @optikalm! 😎 🎄