Home

Perdormire
Реклама Струмица

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА ВО БЕНЗОИЛ – ЗА СИТЕ ПОТРОШУВАЧИ КОИ ЌЕ НАПОЛНАТ ГОРИВО ОД НАЈМАЛКУ 1.000 ДЕНАРИ, МОЖАТ ДА СТАНАТ ДОБИТНИЦИ НА ГОЛЕМИ НАГРАДИ!

Home

Голема наградна игра на Бензоил!

За сите потрошувачки кои ќе наполнат гориво со фискална од најмалку 1.000 денари, можат да станат добитници на следните награди:

– ГЛАВНА НАГРАДА АВТОМОБИЛ VOLKSWAGEN T-CROSS!

– ДВЕ ВЕСПИ APRILIA!

– ДВЕ ВЕСПИ ITALJET!

– ЧЕТИРИ ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ!

– ЧЕТИРИ ТЕЛЕФОНИ

– ЧЕТИРИ ВЕЛОСИПЕДИ

– ЧЕТИРИ ТАБЛЕТИ

ВАЖНО: НАГРАДИТЕ ЌЕ СЕ ДОДЕЛУВААТ КВАРТАЛНО, НА СЕКОИ ТРИ МЕСЕЦИ!

НАГРАДНАТА ИГРА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 01.07.2020 и ќе трае до 31.07.2021 ГОДИНА.

АВТОМОБИЛОТ ЌЕ БИДЕ ДОДЕЛЕН НА 31.07.2021 ГОДИНА.