ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА И МОНТАЖЕРИ НА АЛУМИНИУМСКИ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ!

септември 13, 2021

Германската фирма „Isole“ која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

– АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА СО ПОЗНАВАЊЕ ВО ДЕЛОТ СО СМЕТКОВОДСТВОТО И ТЕХНИЧКО РАЗБИРАЊЕ

– МОНТАЖЕРИ НА АЛУМИНИУМСКИ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ СО ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА И РАБОТНО ИСКУСТВО

Заинтересираните лица може да го контактираат следниот телефонски број само на ВИБЕР 074227229 или да испратат CV на мејлот info@i-sole.de

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: