ДЕНЕСКА ВО БАНИЦА СЕ АСФАЛТИРАШЕ УЛИЦА ВО ДОЛЖИНА ОД 200 МЕТРИ!

јуни 5, 2021

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Денеска во населеното место Баница се асфалтираше улица во должина од 200 метри, а претходните денови се тампонираше дел од локалниот пат кон манастирот Св. Ѓорѓија. Продолжуваме понатаму во населените места Свидовица и Градско Балдовци и улица во населбата Касарна.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ