strumica denes logo

Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА: Одбиен амандманот за изградба на булеварот Климент Охридски во Струмица!

Автор:

Датум:

декември 15, 2023

Автор:

Датум:

декември 15, 2023

Д-р Јадранка Поцкова, пратеник во собранието на Република Македонија од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

❌ Одбиен амандманот за изградба на булеварот Климент Охридски во Струмица!

‼️18 години локална власт на СДСМ во Струмица!

7 години централна власт и седум години локална власт на СДСМ заедно и секоја година по еден инфраструктурен проект да се реализираше, ќе значеше развој на општината и бенефит за граѓаните!

Видеото може да го погледнете со кликнување на следниот линк: https://www.facebook.com/jadrankapockova/videos/1306037730794912/