Home

Perdormire
Струмица

ЧЕСТИТКИ: КАНДИДАТКАТА ЗА ПРАТЕНИК Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА УТРОВО ОБЈАВИ ДЕКА ДОБИ ВНУКA!

Home

Д-р Јадранка Поцкова, кандидат за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица:

Почитувани роднини, пријатели, сограѓани. Утрово, по Милоста Божја нашето семејство доби нов член. Имам внука! Неизмерна е радоста за секој родител и не се опишува.
Честитки до мојот син Gligor и снаата Кристина.

Да бидеме сите живи и здрави! Ви благодарам на поддршката.